ACTUEEL

Margot van der Starre nieuwe directeur NVZ

Margot van der Starre start per 1 mei als directeur van de NVZ Vereniging van ziekenhuizen (NVZ). Zij volgt Gita Gallé op, die sinds 1 februari lid is van de raad van bestuur van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch.

Margot van der Starre

Van der Starre (1961) is manager Bedrijfsvoering van de divisie Vrouw en Baby in het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Daarvoor was zij manager Bedrijfsvoering van een andere divisie in dit ziekenhuis waar zij sinds 2004 werkt.

Loopbaan

Van der Starre werkte eerder bij PTT Post en later Postkantoren BV als projectmanager, rayonmanager en adjunct-directeur verkooporganisatie. Bij bank-verzekeraar Levob werkte ze als adjunct-directeur Inkomens- en Levensverzekeringen.

Overstap naar NVZ

“Bij het UMC Utrecht heb ik de gezondheidszorg goed leren kennen. Ik heb indertijd weloverwogen gekozen voor deze branche, net zoals ik nu een bewuste keuze maak om over te stappen naar de NVZ. In mijn nieuwe functie als directeur van deze organisatie zal ik meer betrokken zijn bij het beleid van de branche. Ik zie ernaar uit om daaraan een actieve bijdrage te leveren”, aldus Van der Starre.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top