ACTUEEL

Altrecht benoemt nieuw lid raad van toezicht

Bram Berkvens treedt deze week toe als lid raad van toezicht bij ggz-organisatie Altrecht. Zijn aandachtsgebied wordt de herstel ondersteunende zorg.

Berkvens is momenteel werkzaam als manager bedrijfsvoering bij GGz Breburg. Sinds 2013 heeft hij zich ingezet voor herstel ondersteunende zorg in diverse managementfuncties. In deze rollen heeft Berkvens bijgedragen aan de totstandkoming van verschillende landelijke zorginnovaties waaronder ART (Active Recovery Triad), HIC (High & Intensive Care) en RACT (Resource Group Assertive Community Treatment ).

Berkvens: "Vanuit mijn persoonlijke ervaringen in de ggz heb ik al vroeg in mijn leven ervaren hoe belangrijk het samenspel tussen cliënt, professional en naaste is. Ik heb mij in mijn loopbaan daarom altijd sterk gemaakt voor de beste zorg en ondersteuning aan cliënten en naasten. Ook ben ik altijd bezig met de zorg van nu en die van de toekomst. De huidige ggz-sector bevindt zich in een complexe dynamiek van transitie en transformatie. Dit vraagt van instellingen meer dan ooit om een heldere visie en strategie te ontwikkelen. Een visie die aansluit bij de vraag van de cliënt en waar huidige en toekomstige innovaties een prominente plek krijgen. Ik hoop deze visie in de raad van toezicht te kunnen uitdragen en toezicht te houden op de maatschappelijke doelstelling van Altrecht."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top