ACTUEEL

Sionsberg haalt banden met specialisten in de regio aan

Medisch Centrum Sionsberg werkt vanaf 1 oktober samen met de chirurgen van Heelkunde Friesland en de internisten van de Maatschap Interne Geneeskunde & MDL in het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). De partijen slaan de handen ineen bij het aanbieden van poliklinische zorg in Dokkum.

MC Sionsberg richt zich op specialistische poliklinische zorg in de regio Noordoost Friesland, waar mogelijk thuis met e-health oplossingen. MC Sionsberg werkt al een aantal jaar samen met medisch specialisten vanuit het MCL op verschillende andere vakgebieden.

"De samenwerking met medisch specialisten vanuit het topklinisch ziekenhuis MCL en de Friese chirurgen verenigd in Heelkunde Friesland is een extra toegevoegde waarde voor het zorgaanbod binnen MC Sionsberg", laat de organisatie weten. “MC Sionsberg wil zich op deze wijze nadrukkelijk profileren als innovatieve netwerkpartner van de andere Friese zorginstellingen en als laagdrempelige excellente zorgaanbieder dichtbij de patiënt, van waaruit opschaling naar meer complexe zorg binnen de samenwerkingsketen goed en snel geregeld kan worden indien nodig."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top