ACTUEEL

Beweging 3.0 completeert raad van bestuur

Beweging 3.0 heeft Micha van Akkeren benoemd tot lid van de raad van bestuur. Hij volgt per 1 december Lex Baaij op die de rol van ad interim statutair bestuurder vervulde.

Van Akkeren vormt bij Beweging 3.0 samen met voorzitter Ageeth Ouwehand de raad van bestuur. Van Akkeren is een ervaren bestuurder en toezichthouder met kennis van bedrijfskunde, financiën, organisatieontwikkeling en innovatie. Hij was tot voor kort interim-bestuurder bij PCOU Willibrord. Daarnaast is Van Akkeren actief in diverse bestuurlijke nevenfuncties en als toezichthouder. Van Akkeren deed onder meer ervaring op binnen de zorgsector, het onderwijs, woningcorporaties en waterschappen.

In zijn nieuwe functie wil Van Akkeren zich sterk maken voor samenwerking en innovatie. "Samenwerken en innoveren, over de eigen grenzen heen kijken en elkaar opzoeken, zijn belangrijke voorwaarden om het leven van cliënten en het werk van medewerkers zo aangenaam mogelijk maken. We worden sterker én ervaren meer plezier als we elkaar beter weten te vinden. Dit alles sluit volledig aan bij mijn visie en ik kijk er dan ook naar uit hieraan een bijdrage te mogen leveren."

micha-van-akkeren

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top