ACTUEEL

GGzE vernieuwt raad van toezicht

GGzE verwelkomt op 1 januari drie nieuwe leden van de raad van toezicht. Het gaat om Ingrid Meijer, Henk Slagt en en Henk Garretsen.

Ingrid Meijer is strategisch adviseur bij de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) Brabant Midden-West en Noord. Henk Slagt is lid van het College van Bestuur van ROC Zadkine in Rotterdam. Henk Garretsen is hoogleraar bij departement Tranzo, het Wetenschappelijk Centrum van Tilburg University gericht op kennisontwikkeling en – uitwisseling op het gebied van zorg en welzijn.

Zij volgen Ronald Lamé en Swanet Woldhuis op, die terugtreden wegens het bereiken van de maximale zittingstermijn. Ronald Lamé was tevens voorzitter van de raad van toezicht van GGzE. Die functie draagt hij over aan de huidig vicevoorzitter Gerard Mertens.

Joep Verbugt, voorzitter van de raad van bestuur: "De raad van toezicht van GGzE beschikt over veel relevante bestuurlijke kennis en ervaring, financiële expertise en inzicht in de (kwaliteit van) zorg en aangrenzende maatschappelijke sectoren. We zijn vereerd met het aantreden van deze nieuwe leden en met de ervaring en expertise die zij meebrengen. We kijken uit naar de samenwerking."
0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top