ACTUEEL

Zorgaanbieder Sherpa vernieuwt raad van toezicht

De raad van toezicht van Sherpa heeft drie nieuwe leden, Hendrik Beelen, Helene Wüst en Paul Westhoff. Hendrik Beelen zal het voorzitterschap van de raad overnemen van Els Unger. Helene Wüst is Dick van Gaelen opgevolgd als lid van de Auditcommissie Kwaliteit en Veiligheid en Paul Westhoff gaat Frans van der Meché opvolgen als voorzitter van de Auditcommissie Financiën.

De drie nieuwe leden vormen samen met Petri Embregts (voorzitter Auditcommissie Kwaliteit en Veiligheid) en Jorien Crol (lid Auditcommissie Financiën) vanaf eind 2018 de raad van toezicht.

Hendrik Beelen heeft geadviseerd bij organisaties in de ggz, de welzijnssector en de thuiszorg. Als bestuurder is hij actief geweest in de gehandicaptenzorg, de ouderenzorg en bij een coöperatieve vereniging.

Helene Wüst was de afgelopen jaren lid van de raad van bestuur van Stichting IJsselheem (verpleging, verzorging, thuiszorg en geriatrische revalidatie) en daarvoor bestuurder bij Stichting Vilans, het landelijke kenniscentrum voor de langdurende zorg. Zij is met ingang van augustus 2018 programmadirecteur bij het Erasmus Centrum voor Zorgbestuur.

Paul Westhoff is compliance officer bij de ABAB Groep te Tilburg/Nijmegen en heeft in het verleden onder meer gewerkt als directeur bij Price WaterhouseCoopers en als senior toezichthouder bij de Autoriteit Financiële Markten.

Sherpa ondersteunt mensen met een beperking op het gebied van wonen, werken, leren en ontwikkelen en vrije tijd in de regio Gooi & Vechtstreek, Eemland en Utrecht West.0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top