ACTUEEL

Assist benoemt nieuwe algemeen directeur

Yvonne van de Fliert is per 1 januari 2019 benoemd tot algemeen directeur van Assist. Zij neemt de taken over van Gerard Marinus die deze functie op interim basis tot 15 oktober heeft vervuld.

Van de Fliert was de afgelopen drie jaar als directeur-bestuurder eindverantwoordelijk voor UniK B.V., een joint venture van Assist en Stichting Dichterbij binnen de WMO en Jeugdwet. UniK is in deze afgelopen drie jaar uitgegroeid tot “een gedegen zorgpartner met een heldere toekomstvisie”, aldus Assist.

In haar nieuwe rol van algemeen directeur wil Van de Fliert een bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg en het gezond organiseren daarvan. “Zo zullen we samen met de joint ventures van Assist en andere zorgpartners invulling geven aan de transformatieopgave die voor ons ligt en daar kan Assist met haar frisse blik een hele goede rol in vervullen” aldus Van de Fliert.

Assist helpt zorgaanbieders met het opnieuw inrichten van hun bedrijfsvoering en het verbeteren van hun personele inzet. Assist richt zich op thuiszorg, woonzorg, facilitaire diensten, flexibel werken, begeleiding en hulp bij het huishouden.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top