Gastvrijheid

Daily Fresh Food neemt Keuken van Limburg over

Daily Fresh Food uit Geleen neemt de Keuken van Limburg uit Heerlen over. Het krijgt daarmee de maaltijdvoorziening van de zorgkoepels Envida uit Maastricht en Meander uit Landgraaf in handen.

Dat meldt dagblad De Limburger op 25 oktober. De overname moet voor het eind van dit jaar rond zijn. Met de uitbreiding groeit de bereiding van verse maaltijden bij Daily Fresh Food van zes miljoen naar zeven miljoen per jaar. Het bedrijf telt nu nog zo’n driehonderd medewerkers en werkt voor ongeveer tachtig grote instellingen in België en Zuid-Nederland.

Corebusiness

Bij de Keuken van Limburg werken nu ruim dertig mensen.  Het ontstond toen Envida en Meander in 2012 besloten samen te werken om hun keukens te vernieuwen. In een pand in Heerlen werd gewerkt aan de maaltijdvoorzieningen voor de instellingen maar ook voor de thuiszorg. Vorig jaar besloten de raden van bestuur de exploitatie van de keuken af te stoten, omdat het niet meer past bij de corebusiness van een zorgorganisatie. Met Envida krijgt Daily Fresh Food een oude klant terug.

De medewerkers van de Keuken van Limburg worden herplaatst binnen Envida of Meander, tien van hen gaan over naar Daily Fresh Foods.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top