ACTUEEL

Katinka van Boxtel in rvb Archipel

Per 1 januari komt Katinka van Boxtel in de raad van bestuur van Archipel. Zij volgt Lisette Burnett op, die een jaar lang als interim bestuurder heeft gewerkt.

Dat meldt Archipel op haar website. Van Boxtel vormt de raad van bestuur samen met voorzitter Eppie Fokkema en bestuurder Monique Hertogs. Zij gaat direct leiding geven aan een groot aantal van de zelfsturende zorgteams binnen de organisatie en heeft daarnaast de borging van kwaliteit van zorg in haar portefeuille en innovatie. Archipel werkt de komende maanden de strategische uitgangspunten voor de komende jaren uit tot concrete plannen, hierbij is Van Boxtel al betrokken en wordt er gebruik gemaakt van haar kennis en ervaring.

Kwaliteit en veiligheid

Katinka van Boxtel is nu Manager Beschouwend (interne geneeskunde, maag darm lever specialisme en geriatrie) en Manager Máxima Oncologisch Centrum bij het Máxima Medisch Centrum. Zij is onder meer verantwoordelijk voor het tactisch en strategisch beleid voor haar zorggroep. Een belangrijk aandachtsgebied daarbij is de kwaliteit en veiligheid van de oncologische zorg. Katinka van Boxtel is van huis uit logopedist en werkte jarenlang als onder meer hoofd kwaliteitszorg en manager zorg in een revalidatiecentrum.

boxtel

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top