ACTUEEL

Topman Dekker verlaat GGZ Oost Brabant voor Kentalis

Bestuursvoorzitter Oscar Dekker verlaat GGZ Oost Brabant om eenzelfde rol op zich te nemen bij Koninklijke Kentalis. Dekker wordt per 1 februari voorzitter van de raad van bestuur van de landelijke zorgaanbieder voor visueel en auditief gehandicpaten.

Na negen jaar aan het roer bij GGZ Oost Brabant heeft de raad van toezicht alle begrip voor de stap van Dekker, maar toch ziet de raad hem niet graag vertrekken.  “De afgelopen jaren heeft Oscar het fundament van de organisatie mede dankzij zijn bevlogen en energieke inzet stevig verbeterd en zowel zorginhoudelijk als financieel naar een hoger plan gebracht", reageert voorzitter Wim Corsten.

Ook heeft Dekker bijgedragen aan een hoge tevredenheid van cliënten en medewerkers, meerjarenafspraken met zorgverzekeraars en herontwikkeling van het Landgoed Coudewater.

Voor zijn bestuursvoorzitterschap bij GGZ Oost Brabant was Dekker onder meer directeur Care van zorgverzekeraar UVIT, operationeel directeur van PreValent en hoofd van hart- en longrevalidatie aan Cornell University in New York. Bij Kentalis volgt Dekker henk Bakke rop, die eind 2018 met vervroegd pensioen gaat.

oscar_dekker_120x160

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top