ACTUEEL

Zorgmanagers domineren FD Career Challenge

Zorgmanagers hebben uitstekend gescoord in Career Challenge die Het Financieele Dagblad samen met Nyenrode en LinkedIn jaarlijks houdt. Van ruim drieduizend jonge professionals kwam Lisette van der Wurff van het Medisch Spectrum Twente (MST) als eerste uit de bus. Wencke van der Meyden van onderzoeks- en adviesbureau Plexus eindigde als vijfde.

Bescheidenheid

De FD Career Challenge is een online competitie waarin ambitieuze professionals met elkaar strijden om een gratis executive MBA-opleiding. Op Nyenrode Business University kregen de vijftig finalisten dit weekend ieder een minuut om hun kandidatuur toe te lichten. Winnaar Van der Wurff  viel bij de jury op vanwege haar kwaliteit om vanuit bescheidenheid leidend te zijn, iets waar veel politici volgens de jury een voorbeeld aan kunnen nemen. In haar pitch benadrukte Van der Wurff haar ambitie om met behulp van de MBA de gezondheidszorg naar een hoger niveau te tillen.

Hoger plan

Managing partner Joost Kruytzer van Plexus laat in een reactie weten “enorm trots te zijn op de manier waarop de zorgsector zich heeft laten zien”.  Met de hoge noteringen bewijst de zorg volgens Kruytzer dat de sector de juiste mensen in huis heeft om zichzelf naar een hoger plan te tillen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top