ACTUEEL

Nominaties Zorgmanager van het jaar 2010 bekend

Zorgvisie heeft de genomineerden voor de prijzen Zorgmanager van het Jaar 2010 en Talent van het Jaar bekendgemaakt. Piet-Hein Buiting, Marjanne Sint en Willem de Gooijer dingen mee naar de prijs voor Zorgmanager van het jaar.

Zorgmanager van het jaar

De genomineerden voor Zorgmanager van het jaar zijn voorgedragen door mensen uit de eigen organisatie en door stakeholders. Piet-Hein Buiting is bestuursvoorzitter van het Nijmeegse Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis, Marjanne Sint is bestuursvoorzitter van de Isala klinieken in Zwolle en Willem de Gooijer bestuursvoorzitter van Steinmetz/De Compaan in Rijswijk. Zorgvisie reikt de prijs voor de veertiende keer uit. Emile Lohman, bestuursvoorzitter van het UMC St Radboud won de prijs afgelopen jaar. 

Talent van het Jaar

De prijs voor de meest talentvolle jonge manager in de gezondheidszorg is dit jaar nieuw. Hiervoor zijn Ellen Hoogervorst, Jarno Vincent en Esther Talboom-Kamps genomineerd. Hoogervorst is manager van het circuit Kinderen en Jeugdigen bij De Grote Rivieren in Zuid-Holland Zuid. Vincent is financieel manager zorg bij KBWO Brouwhuis in Helmond en Talboom-Kamps is directeur van het Diagnostisch Centrum ‘s- Hertogenbosch, onderdeel van stichting Synergos.

Jury en bekendmaking

De winaars worden op 8 april wordt bekendgemaakt op het congres Zorgmanager van het jaar in Amsterdam. De jury wordt voorgezeten door PGGM-bestuursvoorzitter Martin van Rijn.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top