ACTUEEL

Vietsch neemt afscheid van de Kamer

Tweede Kamerlid Antoinette Vietsch van het CDA waagt geen kans meer bij de volgende verkiezingen. De parlementariër, die zich vooral bezighield met zorg en bouw, zegt in haar nieuwsbrief dat ze toe is aan een nieuwe uitdaging.

Loopbaan

Ze heeft acht jaar in de Kamer gezeten. Als een hoogtepunt herinnert ze zich haar bijdrage aan de totstandkoming van het Verpleeghuisactieplan van het CDA, dat tot doel heeft de verpleeghuiszorg te verbeteren. Vietsch: “In de toekomst hoop ik mij op andere wijze in te zetten voor de sectoren die mij nauw aan het hart liggen, in bijzonder de zorg en de bouw. Ik zal graag blijven bijdragen aan het bestuur en de politiek, in welke hoedanigheid dan ook.”

Vietsch prijkt als enige Kamerlid op de Skipr 99, de ranglijst van de meest invloedrijke zorgbeslissers. Lees het interview met Antoinette Vietsch. (ANP)

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top