ACTUEEL

Bleijenberg stop als bestuursvoorzitter Beweging 3.0

Jos Bleijenberg stopt met ingang van 1 juni 2010 als voorzitter van de raad van bestuur bij Beweging 3.0. De huidige financieel bestuurder Albert Arp neemt per 1 april het voorzitterschap over.

Passend antwoord

Reden voor Bleijenbergs vertrek zijn “de interne als externe snel wijzigende ontwikkelingen”. De zorgorganisatie in Amersfoort met 3800 werknemers moet een passend antwoord geven op de ontwikkelingen rond de AWBZ, WMO en de financiering van het vastgoed. Het verder doorvoeren van de strategie en de resultaatontwikkeling van de divisie Thuiszorg –goed voor 15 procent van de omzet- vragen de volle aandacht.

Nieuw elan

Dit alles vraagt om “een nieuwe benadering van besturen”  en “nieuw elan en leiderschap”. De Centrale Ondernemingsraad (COR) en de Centrale Cliëntenraad (CCR) van Beweging 3.0 hebben positief geadviseerd over de benoeming van Albert Arp. De Raad van Commissarissen en de nieuwe bestuursvoorzitter beraden zich over de verdere invulling van een nieuwe topstructuur.

Goede harmonie

Bleijenberg is ruim tien jaar voorzitter van de Raad van Bestuur geweest. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de totstandkoming van Beweging 3.0 in 2007, ondermeer door een verlies van 7,8 miljoen euro bij rechtsvoorganger Amant weg te werken. De terugtreding van Jos Bleijenberg is in goede harmonie verlopen. Bleijenberg zal in ieder geval tot 1 januari 2011 aan de organisatie verbonden blijven om te  zorgen voor de overdracht van dossiers en daarmee samenhangende werkzaamheden.

4 Reacties

om een reactie achter te laten

GuerreroStacie23

26 november 2010

It's good that people are able to get the <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/home-loans">home loans</a> and that opens up completely new opportunities.

Web page

24 oktober 2012

Click here (marvelousessays.com) to buy papers and You’ll surely obtain awesome top essay writing services.

term papers

26 oktober 2012

Essays writing services create thousands book reports every day. Only masters are able to do this. Therefore, if you want quality creative writing essays paper (essaysbank.com), you will have to come to papers writing service.

academic writing jobs

26 oktober 2012

I’m surprised because of the good enough information referring to this topic. You performed that as the freelance writing "4writers.net" service , moreover, you deserve really prestige award for that, I think!

Top