ACTUEEL

GGZ Delfland en PerspeKtief positief over fusie

De raden van bestuur van GGZ Delfland en PerspeKtief verwachten dat de vergunningsfase voor een fusie voor de zomervakantie is afgerond. Vervolgens kan de fusie zo snel mogelijk plaatsvinden. De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) geeft vooralsnog geen toestemming voor de voorgenomen fusie.

Nader onderzoek

De NMa ziet met name problemen op de markt voor woonbegeleiding, het beschermd wonen en begeleid zelfstandig wonen voor cliënten met psychiatrische problemen. Voor de markten dagbesteding, klinische en niet-klinische zorg voorziet de NMa geen problemen als gevolg van een fusie tussen GGZ Delfland en PerspeKtief. De vergunningsfase heeft dan ook betrekking op de markt voor beschermd wonen en zelfstandig begeleid wonen. De NMa voert op deze gebieden nader onderzoek uit.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anonym

19 maart 2010

jammer...sommige dingen lukken, sommige dingen nietals het dan uiteindelijk lukt, okbij dit soort dingen, en zeker hier, moet je niet snel dingen er door drukken.Er is al onrust genoeg bij beide oranisaties, op de werkvloer althans, bij mensen die wel weg willen, maar niet weg kunnen.

Top