ACTUEEL

Health Valley opent centrum voor innovaties

Nijmegen krijgt deze zomer een demonstratiecentrum voor innovaties in de zorg. Het centrum draagt de naam Health Valley Plaza en is een initiatief van TKH Group NV, Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland en Health Valley.

Innovatie

In het demonstratiecentrum worden actuele en innovatieve toepassingen op het gebied van zorg, veiligheid en welzijn in de woonomgeving gepresenteerd (Realive®). Daarnaast is te zien hoe de elementaire bouwstenen en ervaringen vanuit Realive® in de praktijk samenwerken op basis van gerichte innovatieve oplossingen op basis van ICT en domotica.

Impuls voor innovatie

Het concept van Health Valley Plaza is geïnspireerd op de demonstratiecentra van TKH Group in Capelle a/d IJssel en Haaksbergen. Health Valley, een project van OOST NV en Syntens, hoopt met Health Valley Plaza een extra impuls te geven aan innovaties en samenwerking in de zorg in Oost-Nederland.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Mavis23Albert

25 januari 2011

Have no a lot of money to buy some real estate? You not have to worry, because this is possible to take the <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/business-loans">business loans</a> to solve such kind of problems. Hence get a college loan to buy everything you need.

Top