ACTUEEL

Duvivier volgt Velzel op als bestuursvoorzitter UVIT

Martin Duvivier volgt Edwin Velzel op als bestuursvoorzitter van verzekeraarscombinatie Univé-VGZ-IZA-Trias (UVIT). De raad van commissarissen heeft Duvivier benoemd per 19 maart.

Duvivier van lid tot voorzitter raad van bestuur

Martin Duvivier (52) is sinds 2008 lid van de raad van bestuur van UVIT. Hij hield zich daar bezig met de aandachtsgebieden Onderlingen, Distributie, het domein Schade en de marktunits MKB en Particulier. Duvivier was voorheen onder meer werkzaam als directievoorzitter en CEO van ABN AMRO verzekeringen en bekleedde eerder functies bij onder meer Centraal Beheer, UAP Nieuw Rotterdam en Levob.

Edwin Velzel begint adviesbureau

UVIT meldt in een persbericht dat Edwin Velzel  in overleg met de raad van commissarissen heeft besloten om zijn functie als voorzitter van de raad van bestuur te beëindigen: “Velzel heeft tien jaar met succes en plezier leiding gegeven aan Univé-VGZ-IZA-Trias. Velzel wil zich weer volledig toeleggen op de inhoud van het vakgebied en start daartoe een eigen adviesbureau, dat zich richt op de verzekeringssector en de gezondheidszorg. Hij wil daarmee onder meer een actieve bijdrage leveren aan het helpen realiseren van veranderingen en verbeteringen in de zorg.”

Vier mannen aan de UVIT-top

Met ingang van 19 maart 2010 ziet de samenstelling van de raad van bestuur van UVIT er als volgt uit: Martin Duvivier (voorzitter), Rob Hillebrand, Maurice Oostendorp en Martin Bontje.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top