ACTUEEL

NMa keurt fusie RMPI en De Grote Rivieren goed

De fusie tussen het RMPI en De Grote Rivieren, is maandag goedgekeurd door de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa). Medio 2009 zullen deze ggz-instellingen in regio Zuidwest-Nederland daadwerkelijke fuseren, meldt HetKompas.nl.

Het RMPI is specialist in integrale zorg, onderwijs en werk voor kinderen en jongeren met psychiatrische problemen, de gezinnen waarbinnen deze problemen voorkomen. De Grote Rivieren is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in alle leeftijdscategorieën. Door samenwerking willen de organisaties cliënten de juiste behandeling en begeleiding bieden in elke levensfase. Voor de cliënt is het het beste wanneer psychiatrische problematiek zo vroeg mogelijk wordt gesignaleerd.

De NMa beoordeelt mededingingsrechtelijke gevolgen van fusie. Door een fusie mag geen economisch machtblok ontstaan. Het NMa ziet geen belemmeringen in de voorgenomen fusie tussen het RMPI en De Grote Rivieren. Dit betekent dat er geen vergunning nodig is en dat de fusie volgens de NMa kan doorgaan.
Lees meer op HetKompas.nl.

Besluit NMa inzake fusie RMPI en De Grote Rivieren

1 Reacties

om een reactie achter te laten

ISABELGOLDEN29

25 januari 2011

I propose not to wait until you get enough amount of money to buy goods! You should just get the <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/credit-loans">credit loans</a> or just collateral loan and feel fine

Top