ACTUEEL

Agent lost schot bij Flevoziekenhuis

Een politieagent heeft in de nacht van zaterdag op zondag een waarschuwingsschot gelost bij het Flevoziekenhuis in Almere. Dit heeft de politie zondag bekendgemaakt.

‘Lastige personen’

De agent heeft het schot gelost toen hij en een collega werden aangevallen door een man en een vrouw. De agenten kregen een melding van twee lastige personen aan de balie van de spoedeisende hulp van het Flevoziekenhuis. De man en de vrouw, beiden 19 jaar, werden door de agenten naar buiten begeleid.

Waarschuwingsschot

Daar viel het duo de agenten aan. Een van hen loste een waarschuwingsschot tijdens deze worsteling. De verdachten werden direct aangehouden. De twee werden overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld.

Verdachte naar ziekenhuis

In het politiebureau werd de mannelijke verdachte door onbekende oorzaak onwel. Hij werd met een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Het is onbekend hoe het met de gezondheidstoestand van deze man is.

Agent gewond

Eén van de agenten raakte tijdens de worsteling gewond aan zijn gezicht en is behandeld in het ziekenhuis. (ANP)

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top