Finance

MC Groep neemt opnieuw ziekenhuis over

Zorgonderneming MC Groep van Loek Winter neemt een belang in een tweede ziekenhuis. Winter kocht vorige week IJsselmeerziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord en heeft nu bijna een akkoord met het St. Jansgasthuis in Weert. Hij zegt dit in het NRC Handelsblad.

Voor 3 miljoen euro neemt hij een belang van 20 à 30 procent in St. Jansgasthuis. Zijn MC Groep neemt de leiding over. Op een omzet van 60 miljoen behaalde het ziekenhuis vorig jaar naar verwachting 200.000 tot 300.000 euro winst. Dit moet in 2012 3 tot 4 miljoen zijn, zegt directiesecretaris Wencke van der Werf van het St. Jansgasthuis in het NRC.

Vorige week zegde de NZA financiële steun toe aan de IJsselmeerziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord. Hiermee werd de overname door de MC Groep van Loek Winter een feit. De overname en de saneringsplannen redden de IJsselmeerziekenhuizen van een faillissement.

Meer overnames

Winter sluit meer overnames niet uit. “Als ik eind dit jaar IJsselmeerziekenhuizen op orde heb, ga ik verder kijken.” Lees meer in het NRC.

Blog: 'Ondernemer Winter is goed wijs'

Voor meer gerelateerde berichten, kijk hieronder.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Mr Christopher Long

21 oktober 2012

Ik zal graag mijn zelf in te voeren om u binnenkort, mijn naam is zijn Mr.Christopher Long, Ik ben de Managing Director (MD) van Precious Lenders, ik geven lening hypotheken tegen een lage rente van 3%, geef ik uit persoonlijke leningen , Business Expansion leningen, Business Start-up Leningen, Onderwijs Leningen, Schuld Consolidatie leningen, Venture Capital, Hard Geld Leningen, zelfs voor mensen met Bad Credit, ETC, Wij bieden Lening van een Minimum Bedrag van vijfduizend pond (£ 5,000.00) en om een ??maximale Rang van tien miljoen pond (£ 10.000.000,00) .. dus ik wil dat je aangeven hoeveel u van plan bent om een lening en uw Geschikt duur voor deze lening zodat wij sturen u de leningsvoorwaarden Re-betalingsschema om dit effect ... als je geïnteresseerd bent contact via: preciouslenders@hotmail.co.uk

Top