ACTUEEL

Tergooi kiest bestuurder uit eigen kring

Gerard Innemee wordt per 1 mei lid van de raad van bestuur van Tergooiziekenhuizen in Hilversum en Blaricum. Innemee volgt Edwin van der Meer op die in oktober vorig jaar als bestuurslid opstapte.

Wervingsprocedure

Gerard Innemee (1967) is sinds 2003 als internist-intensivist werkzaam bij Tergooiziekenhuizen. Innemee was in 2009 voorzitter van de medische staf ad interim en is medisch manager van de Regionale Ambulancedienst Gooi en Vechtstreek. De raad van bestuur van Tergooiziekenhuizen bestaat vanaf 1 mei uit voorzitter Claudia Zuiderwijk en Innemee. Voor een derde lid van de raad van bestuur is de wervingsprocedure gaande.

Ervaring

De raad van toezicht noemt Innemee een man met bewezen inzicht en ervaring in de zorg, alsmede sterke communicatieve vaardigheden die hem in staat stellen een brug te slaan tussen tegengestelde belangen. In zijn nieuwe functie zullen de patiëntenzorg en het kwaliteitsbeleid onder andere tot zijn aandachtsgebied gaan behoren. Naast zijn functie als lid van de raad van bestuur zal Gerard Innemee in Tergooi aan het werk blijven als intensivist.

Hart en ziel

“De combinatie van het uitoefenen van mijn vak én mede aan het roer staan van een organisatie die zo in beweging is als Tergooiziekenhuizen zie ik als een grote uitdaging”, reageert Innemee op zijn benoeming. “Ik ken Tergooi goed en weet dat dit de organisatie is waar ik me met hart en ziel voor in wil zetten.”

1 Reacties

om een reactie achter te laten

van der meer

23 maart 2010

Beste Gerard

Van harte gefeliciteerd met je benoeming als lid raad van bestuur van Tergooiziekenhuizen.

Edwin van der Meer

Top