ACTUEEL

Jacques Gerards verlaat NVTZ

Jacques Gerards, directeur van de Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorginstellingen (NVTZ), neemt afscheid van de vereniging. Gerards stond aan de wieg van de NVTZ. Nu hij de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, wil hij na 17 jaar het stokje overdragen.

Opvolger Jacques Gerards

Wanneer Gerards precies vertrekt, is nog niet duidelijk. “Het moment van aftreden is nog niet bepaald. Momenteel loopt de wervingsprocedure voor een opvolger”, zegt Gerards. Volgens de scheidend directeur is het tijd voor ‘frisse energie’ in de vereniging. Gerards is in ieder geval nog een jaar verbonden aan de vereniging via verschillende projecten. Daarnaast blijft hij in de zorg werkzaam als adviseur.

Moment van aftreden

Marian Jager, voorzitter van de NVTZ, hoopt tijdens de ledenvergadering in juni de naam van de opvolger bekend te maken. Afhankelijk van onder meer de opzegtermijn van de opvolger zal het moment van aftreden van Gerards vastgesteld worden.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top