ACTUEEL

Docent Zoetermeer had toch geen mazelen

De docent van het Oranje Nassau College Parkdreef (ONC) in Zoetermeer, van wie de school had laten weten dat hij de mazelen had, blijkt die besmettelijke ziekte niet te hebben gehad. De GGD Haaglanden deed onderzoek en liet dinsdag weten dat er geen sprake was van mazelen bij de docent. Wat hij wel mankeerde, is onbekend.

De school had ouders afgelopen weekeinde met een brief geïnformeerd dat bij de docent "de diagnose mazelen'' was gesteld. De school was dinsdagmiddag niet bereikbaar voor een toelichting.

De laatste tijd is er onrust over de zeer besmettelijke ziekte. In Europa neemt het aantal gevallen van mazelen toe, door onder meer door een teruglopend vertrouwen in de veiligheid en werkzaamheid van inentingen. In Nederland worden kinderen twee keer ingeënt tegen mazelen, bij 14 maanden en als ze 9 jaar zijn.

Onlangs werd bekend dat op een kinderdagverblijf in Den Haag vier kinderen zijn besmet met mazelen. Een van de kinderen heeft de ziekte vermoedelijk opgelopen in het buitenland en daarna de andere kinderen besmet. (ANP)

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Har

17 april 2019

Zoals in voorgaande bericht melde . Het angst circus wat mede mogelijk wordt gemaakt door de vaccin industrie , Overheden in Europa ,beïnvloed door de lobbyisten in de Brussel en al het erge wat uit Amerika wordt geïnitieerd. Het is een farce te denken dat vaccineren de heilige graal is voor al het kwaad . De Amerikaanse overheid en die het debat over veiligheid verliest. Het gaat feitelijk om informatie en wetenschappelijke bewijzen over de veiligheid van aluminium hulpstoffen etc die de baby,s kinderen in de vele cocktail krijgen geïnjecteerd. Robert F. Kennedy is telg uit het bekende Kennedy -geslacht , advocaat en oprichter van Childrens Health Defence (CHD) in USA . Del Bigtree is producer van de omstreden film Vaxxed en oprichter van Informed Consent Action ( ICan) in USA .

Top