ACTUEEL

Vincent van Gogh fuseert met Conrisq

Vincent van Gogh en de Conrisq Groep slaan de handen ineen. De aanbieders van geestelijke gezondheidszorg gaan per 1 mei een bestuurlijke fusie aan. Jolande Tijhuis, die nu bestuursvoorzitter van Vincent van Gogh is, wordt voorzitter van de raad van bestuur van de nieuwe Conrisq Groep.

Het bestuur wordt verder gevormd door de huidige bestuurders van Conrisq Julichska Venmans en Sanne Verwaaijen. De Conrisq Groep bestaat vanaf 1 mei uit 8 stichtingen die mensen met psychische en psychiatrische problematiek en/of opvoed- en ontwikkelingsproblematiek behandelen. Naast Vincent van Gogh en Centiv, zijn dat Bijzonder Jeugdwerk, de O.G. Heldringstichting, Pact18, Pactum, de Rooyse Wissel en Rubicon.

"Gezamenlijk kunnen wij slagvaardiger actuele en toekomstige zorgvragen oppakken. De cliëntgerichte en duurzame strategie kan worden versterkt en versneld. Bedrijfsvoering- en investeringsrisico’s kunnen we samen beter dragen en alle organisaties worden versterkt in termen van capaciteit, kennis en professionaliteit", aldus de organisatie.


0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top