ACTUEEL

Voormalig VGZ-directeur voorzitter Stichting Zorgplannen

Jan-Luuk de Groot is per 1 mei benoemd als voorzitter van de Stichting Zorgplannen. Deze stichting valt onder de vereniging FysioTopics. Stichting Zorgplannen richt zicht op de ontwikkeling en implementatie van zorgplannen binnen de fysiotherapie.

De Groot was tot 1 januari 2019 verantwoordelijk voor zorginnovatie en kwaliteit bij de coöperatie VGZ. Hij bekleedde eerder verschillende functies bij Univé en VGZ op het vlak van kwaliteit, zorginkoop en commercie, onder andere vanuit het VGZ-programma Zinnige Zorg.

Als onafhankelijk voorzitter zal De Groot zijn expertise inzetten om FysioTopics door te ontwikkelen. Hij zal zich gaan bezig houden met het versterken van de positie van FysioTopics in het zorgveld en de strategische richting van de vereniging.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Jacques1307

13 mei 2019

Fysiotopics is een van de partijen die het vak fysiotherapie onder het mom van innovatie dusdanig onwerkzaam maken dat het voor de echte therapeuten niet meer lukt om te overleven. Vgz is hier altijd in mee gegaan. Nu komt een aap uit de mouw. Is hier geen instantie die zulke praktijken verbied?

Fysiotherapie wordt in enkele jaren alleen nog maar door big business praktijken die weer eigendom zijn van de zorgverzekeraar. Monopolie door mannen die zorg als verdienmodellen beschrijven. Walgelijk

Top