ACTUEEL

SKB legt operaties stil wegens lieveheersbeestjes

Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk is tijdelijk gestopt met opereren omdat in het kantoorgedeelte van de operatiekamers lieveheersbeestjes zijn aangetroffen. Ziekenhuizen in de omgeving nemen de spoedeisende operaties over. Dat liet een woordvoerder van het ziekenhuis woensdag weten.

Tweede incident

De woordvoerder verwacht dat de operatiekamers over een aantal dagen weer kunnen worden gebruikt. Vier van de vijf ok's zijn gesloten. Het 'lek' wordt dezer dagen opgespoord. Vorig jaar wist ook al een lieveheersbeestje in één van de operatiekamers van het SKB te komen. Het ziekenhuis voerde toen alleen spoedoperaties uit in een ok die gescheiden is van de andere ok’s en gebruik maakt van een ander luchtbeheerssysteem.

Renovatie SKB

Over een half jaar verwacht het ziekenhuis van het probleem af te zijn, omdat dan het gehele complex is gerenoveerd. (ANP)

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top