ACTUEEL

Haagse ouderenzorgaanbieders fuseren

WoonZorgcentra Haaglanden, Stichting Cato en Stichting ASB zijn per 1 juli gefuseerd. De drie organisaties gaan vanaf die datum verder onder de naam WoonZorgcentra Haaglanden (WZH).

De fusie betekent voor beide organisaties een vooruitgang, aldus bestuurders Evert de Glint en Patricia Huijbregts. “WZH en Cato hebben eenzelfde type cliënten, werkzaamheden en bedrijfscultuur. Dat maakt het aantrekkelijk om de krachten van deze organisaties te bundelen. Deze fusie is goed voor de cliënten en voor de medewerkers. Met Cato versterken wij onze kennis en de spreiding van onze activiteiten in de gemeenten waar WZH nu al actief is.”

“Voor ons is het belangrijk dat de cliënten en bewoners baat hebben bij de samenwerking”, zegt Didier Dohmen van Cato. “Maar ook dat de kwaliteit van zorg verder toeneemt en er integrale zorg kan worden geboden. Dat lukt door deze fusie met WZH.”De twee locaties van Cato krijgen de namen WZH Carel van den Oever en WZH Bezuidenhout.
WZH en Cato traden in mei 2018 voor het eerst naar buiten met hun fusieplannen.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Har

8 juli 2019

Loop het eens vrijblijvend het Westeinde ziekenhuis huis HMC binnen . Kijk even bij de draaideur naar beneden. U ziet daar de laatste resten van de deurmat gevuld met straatvuil . Hoe zal de rest van de gebouw hygiëne zijn ?
U gaat naar (bijvoorbeeld) de afdeling neurologie u zoekt naar een bezoekers toilet . Die is er niet! U, moet gebruik maken van het invalide toilet ? Heeft niets te maken met dit onderwerp . Maar slechts een beeld van bepaalde ziekenhuizen , wat er naast fuseren allemaal nog verbeterd zou kunnen/ moeten worden ,alvorens het chirurgisch mes te hanteren .

Top