ACTUEEL

Klachtenregen over chirurg Waterlandziekenhuis

Een oud-patiënte van  een orthopedisch chirurg van het Waterlandziekenhuis in Purmerend heeft bijna dertig ernstige klachten van andere 'slachtoffers' ontvangen.  De chirurg is onlangs berispt door het regionaal tuchtcollege in Amsterdam. Dat meldt het Noord-Hollands Dagblad.

Onafhankelijk onderzoek

Negentien mensen zijn van plan met hun klachten naar het Waterlandziekenhuis te stappen, vier van hen hebben dat al gedaan.  De raad van bestuur van ziekenhuis heeft een onafhankelijk onderzoek ingesteld naar de organisatie van de zorg door de orthopedisch chirurg. Zolang het onderzoekt loopt, doet het ziekenhuis geen uitspraken over de situatie.

Schikking

Volgens het Noord-Hollands Dagblad is de betreffende chirurg eerder in aanraking geweest met het tuchtcollege. Eind jaren tachtig zou het been van een man zijn afgezet nadat de chirurg een misser had begaan tijdens een operatie. Er werd een schikking getroffen.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top