ACTUEEL

Schultz van Haegen mogelijk Topvrouw van het Jaar

Melanie Schultz van Haegen, directeur zorginkoop bij Achmea, is genomineerd voor Topvrouw van het Jaar 2010 van het Managers Netwerk Nederland. Donderdag 10 juni wordt de winnares van de verkiezing bekend gemaakt.

Genomineerden

Schultz van Haegen bindt de strijd aan met Jeannine Peek, algemeen directeur Content en Unique, en Isabelle Spindler-Jacobs, directeur Retail Heineken Nederland.

Jury

De jury bestaat uit juryvoorzitter Aad Veenman, oud-president-directeur van de NS en voorzitter van de Commissie Monitoring Talent naar de Top, Colette Cloosterman-van Eerd, commercieel directeur Jumbo Supermarkten en Topvrouw van het Jaar 2006, Topvrouw van het Jaar 2007 Lidy Hartemink,directeur Gezondheidszorg Univé-VGZ-IZA-Trias, Caroline Princen, Topvrouw van het Jaar 2008 en lid raad van bestuur ABN Amro en de winnares van 2009 Conny Braams, directielid Unilever Spanje.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top