ACTUEEL

Motorrijders halen 4000 euro op voor patiëntjes

Ruim 1500 motorrijders hebben zich zaterdag in vier plaatsen, waaronder Amsterdam, met hun motor verzameld voor de zesde editie van de Eggrun, een liefdadigheidsactie voor ernstig zieke kinderen. Dat heeft de organisatie van de Eggrun bekendgemaakt.

Knuffels en paaseieren

De motorrijders zijn zaterdag rond het middaguur gestart met een defilé door de plaatsen Veghel (Noord-Brabant), Breda, Roden (Groningen) en de hoofdstad, om daarna ziekenhuizen te bezoeken om jonge patiëntjes met knuffels en paaseieren te overladen. In totaal doen de motorrijders 56 ziekenhuizen aan.

Villa Pardoes

Eerder in de ochtend overhandigden motorrijders in Veghel een cheque ter waarde van 4000 euro aan Villa Pardoes, een vakantieverblijf voor kinderen met een ernstige ziekte. De cheque was de opbrengst van de vorige Eggrun. (ANP)

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top