ACTUEEL

Menzis wil één ziekenhuis in Oost-Groningen

Wat zorgverzekeraar Menzis betreft komt er op termijn één ziekenhuis in Oost-Groningen. Het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal wil een nieuw ok-complex bouwen, maar Menzis steunt dit plan niet. Het ziekenhuis moet samenwerking zoeken met de Ommelander Ziekenhuis Groep, meent Menzis-bestuurder Bas Leerink. Dat meldt het Dagblad van het Noorden.

Toekomstbeeld Menzis

De directie van het Refaja ziekenhuis en de lokale politiek zien niets in het door Menzis geschetste toekomstbeeld. Leerink pleit voor één nieuw ziekenhuis aan de A7, waar het St Lucasziekenhuis en het Delfzicht ziekenhuis al gaan bouwen. Verder moeten er op drie locaties beddenhuizen of zorghotels komen en ook poliklinieken, diagnostische centra en huisartsenposten.

Kapitaalvernietiging

Leerink stelt in het Dagblad van het Noorden: “Er gaat bij Winschoten aan de A7 een nieuw ok-complex gebouwd worden. Het is kapitaalvernietiging om dan ook in Stadskanaal nieuwe operatiekamers te bouwen.”

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anonym

29 april 2010

jullie zeggen dat het kapitaalvernietiging is om nieuwe operatiekamers te bouwen bij de Refaja en wat er nu staat is dat geen kapitaalvernietiging als dat weg gaat mooi zo laten als het nu is en er iets nieuws bij ze zijn er altijd vriendelijk en je voeld je daar ook een beetje thuis als mens geeft dat een goed gevoel het is nooit prettig als naar een ziekenhuis moet als je je er een beetje thuis voeld gaat het toch beeter REFAJA MOET BLIJVEN

Top