ACTUEEL

Directie Diogenes stapt per direct op

De directie van Zorghoeve Diogenes heeft zich per direct terug getrokken uit de organisatie en haar activiteiten beëindigd. De raad van commissarissen heeft een interim-directie aangesteld.

Interim-directie Diogenes

De interim-directie, afkomstig van bureau Nexuz, moet de komende maanden de continuïteit van de dienstverlening van Diogenes waarborgen. Volgens de raad van commissarissen is die continuïteit onder druk komen te staan door de aandacht in de media als gevolg van de rapporten van de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

Het besluit is gevallen tijdens een bijeenkomst met cliëntenvertegenwoordigers, medewerkers en stakeholders. De tweehoofdige interim-directie is meteen vrijdagavond aan de slag gegaan. Halverwege maart sprak de raad van commissarissen nog haar vertrouwen uit in het oud-bestuur. Nu stapt het eigenaarsechtpaar Hilde en Gerard van den Berg alsnog op. Zij verhuizen en verkopen hun aandelen.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top