ACTUEEL

Ex-voorman gehandicaptenzorg moet Willem II redden

Oud-voorzitter Paul Bottelier van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) gaat als kwartiermaker de noodlijdende voetbalclub Willem II ter zijde staan. Bottelier gaat de adviezen die zijn gedaan door een commissie van wijze mannen uitvoeren.

Eindverantwoordelijk

Eredivisieclub Willem II staat er financieel en sportief slecht voor. De commissie van wijze mannen, waarvan ook Bottelier deel uitmaakte, bracht daarom vorige week het rapport  “Willem II gezond terug in de Tilburgse samenleving” uit. Het stichtingsbestuur heeft besloten de adviezen, die zich richten op voetbaltechnisch gebied, financiën en organisatie, op hoofdlijnen uit te voeren. Paul Bottelier is per direct eindverantwoordelijk voor alle lopende zaken bij Willem II en legt daarover verantwoording af aan het stichtingsbestuur.

Gehandicaptenzorg

Voorzitter van het stichtingsbestuur Peter van Zunderd is verheugd over de komst van Bottelier als kwartiermaker. Bottelier was tijdens zijn loopbaan actief als bestuurder in de gehandicaptenzorg, meer in het bijzonder als voorzitter van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) en als bestuursvoorzitter van zorgaanbieder  Amarant. Daarnaast is Bottelier bestuurslid VNO/NCW, lid van de Sociaal Economische Raad (SER) en voorzitter van de raad van commissarissen Rabobank Tilburg en omstreken geweest.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top