ACTUEEL

SP beschuldigt CVZ van politieke partijdigheid

SP-Kamerlid Henk van Gerven beschuldigt het College voor Zorgverzekeringen (CVZ) van politieke partijdigheid. Volgens Van Gerven speelt het CVZ rechtse partijen in de kaart door te adviseren de anticonceptiepil, de rollator en tandzorg voor 18 tot 22 jairgen niet meer te vergoeden.

Onafhankelijkheid CVZ

Van Gerven is van mening dat de onafhankelijkheid van het CVZ in het geding is. Zo zou Dik Hermans, bestuursvoorzitter van het CVZ, door te stellen dat mensen die ongezond leven niet meer volledig verzekerd moeten worden de solidariteit in de zorg aantasten. Het SP-Kamerlid vindt dat het CVZ zich opstelt als het 23e Kamerlid voor de VVD.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anonym

4 mei 2010

Het is altijd heel erg verontrustend wanneer mislukte huisartsen zoals van gerven, die toch wel de koning is van de gefrustreerde huisartsen zich gaat bezig houden met politiek.

Misschien moeten ze hem minister van volksgezondheid maken..de frustrado sp kamerlid van gerven

Top