ACTUEEL

Nep-thuishulp kleedt hoogbejaarde man uit

Een vrouw die zich voordeed als thuiszorgmedewerkster heeft in Hilversum een 96-jarige man in zijn eigen huis zijn pinpassen afhandig gemaakt. Later op de avond deed de vrouw zich telefonisch voor als medewerkster van de bank en kreeg zo zijn pincode te pakken. Dat meldt De Gooi & Eemlander.

List thuishulp

Het slachtoffer woont zelfstandig en kreeg onlangs een traplift. De vrouw gebruikte dit als excuus om eens in de woning te komen kijken. Ze overtuigde de man zijn broek uit te doen om op die manier de spierspanning te meten. Vervolgens ging ze er vandoor met de pinpas.

Via de telefoon wist de vrouw de pincode te achterhalen waarna ze in Duitsland drieduizend euro heeft gepind. De bank heeft de rekening geblokkeerd.

Oplichters in het Gooi

Volgens de Gooi & Eemlander wordt het Gooi “al maanden geteisterd door oplichters die zich op bejaarden storten”.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Bart Vos, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top