ACTUEEL

Diaconessenhuis sluit ok’s vanwege vliegjes

Het Diaconessenhuis in Leiden heeft drie operatiekamers gesloten omdat in een van de ruimtes vliegjes zijn aangetroffen. Dat heeft het ziekenhuis vrijdag op zijn website gemeld.

Uitgestelde operaties

Het Diaconessenhuis heeft in totaal acht ok’s. De beestjes waren via het luchtkanaal binnengekomen. Er zijn enkele operaties uitgesteld, maar de gezondheid van de patiënten is niet in gevaar geweest. De uitgestelde operaties worden binnen twee weken opnieuw ingepland.

Ingebruikname ok’s

Het ziekenhuis zoekt nog naar een oplossing voor het probleem en heeft hiervoor een extern bureau ingeschakeld. Het is nog niet duidelijk wanneer de operatiekamers weer gebruikt kunnen worden.

Lieveheersbeestjes

Eind maart stopte het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk nog tijdelijk met opereren, omdat in het kantoorgedeelte van de operatiekamers lieveheersbeestjes werden aangetroffen. (ANP)

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Bart Vos, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top