ACTUEEL

Vlietland Ziekenhuis wint NVTG BouwAward 2010

Het Vlietland Ziekenhuis in Schiedam heeft de NVTG BouwAward 2010 gewonnen in de categorie Cure. De Nederlandse Vereniging voor Technisch facilitair management in de Gezondheidszorg heeft de award op 15 april voor de vijfde keer uitgereikt.

Professioneel niveau

Het thema van de NVTG was ‘Bouwen voor zorg met een menselijke maat’. Juryvoorzitter Robbert Huijsman heeft de prijs tijdens het NVTG congres uitgereikt aan het Vlietland Ziekenhuis. De jury vindt het bouwproject ‘van hoog professioneel niveau’. De jury prijst de toepassing van duurzame materialen en de flexibiliteit van de technische infrastructuur voor de lange termijn.

Genomineerden

Uit ongeveer veertig projecten heeft de jury acht projecten genomineerd. Naast het Vlietland Ziekenhuis waren Sinaï Locatie Bankras in Amstelveen, VU Kinderstad in Amsterdam, Duurzaam Verblijf in Beilen, Aan de Pas in Bunde,Parkhoff in Dordrecht, De Fjord in Capelle aan den IJssel en Steinmetz | De Compaan Den Haag. Aan de Pas in Bunde heeft de NVTG Bouwaward voor de Care gewonnen.

Bekijk het filmpje over de NVTG Bouwaward 2010

Skipr event: Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Bart Vos, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

tjark reininga

19 april 2010

na alle problemen met de fundering moet deze prijs voor het Vlietlandziekenhuis een enorme opsteker zijn.

RoseannCash23

9 januari 2011

Every one admits that life is not very cheap, nevertheless different people need money for various stuff and not every man earns big sums cash. Thus to get good <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/business-loans">business loans</a> and short term loan would be a right solution.

Top