ACTUEEL

Zorginstellingen ontvangen 'spookfacturen'

Het Steunpunt Acquisitiefraude (SAF) heeft 21 meldingen ontvangen van bedrijven over spookfacturen voor een advertentie op Medicalgids. Buurke Services uit Winschoten zou facturen van duizenden euro’s versturen aan zorginstellingen zonder daarvoor een tegenprestatie te leveren. Dat meldt het Dagblad van het Noorden.

Vermeende fraude

Buurke Services biedt instellingen een advertentie op Medicalgidsonline.nl. Verschillende bedrijven zouden in de fraude zijn getrapt, maar directeur Johan Buurke van Buurke Services ontkent de fraude. In het Dagblad van het Noorden stelt hij: “"We zijn geen oplichters. Ze krijgen allemaal een getekende overeenkomst. Ik ben niet verantwoordelijk voor de leesproblemen van sommige mensen. Iemand die goed Nederlands kan lezen, ziet dat het om een advertentieovereenkomst gaat."

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Bart Vos, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

de Klein

13 november 2012

Zorginstellingen hebben mijn verzekering ook spookfacturen gestuurd. Karma in werking.

Top