ACTUEEL

Onderzoekswerkplaats Zorgverzekeraars van start

De Open Universiteit, de Stichting Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg NIVEL en verzekeraarscombinatie Univé-VGZ-IZA-Trias starten samen de Academische Onderzoekswerkplaats Zorgverzekeraars. Deze is gekoppeld aan de bijzondere leerstoel ‘Maatschappelijk ondernemen door zorgverzekeraars’ aan de faculteit Managementwetenschappen van de Open Universiteit.

Leerstoel ‘Maatschappelijk ondernemen door zorgverzekeraars

Prof. dr. Emile Curfs vervult de leerstoel ‘Maatschappelijk ondernemen door zorgverzekeraars’ sinds 1 september 2009. De leerstoel wordt meegefinancierd door Univé-VGZ-IZA-Trias. Het onderzoek binnen deze leerstoel steunt de Nederlandse zorgverzekeraars in hun streven de zorg meer toegankelijk, kwalitatief beter en betaalbaar te maken. De gevolgen voor patiënten en zorgaanbieders worden hierin ook bestudeerd.

Programmalijn Zorgstelsel en Sturing

Binnen het NIVEL valt de Onderzoekswerkplaats binnen de programmalijn Zorgstelsel en Sturing waarvan Judith de Jong als programmaleider de inhoudelijk verantwoordelijke is.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top