ACTUEEL

Talant sluit drie logeerhuizen

Gehandicaptenzorgorganisatie Talant sluit drie logeerhuizen. De resterende logeerhuizen zijn alleen nog in het weekend open. Talant kan de logeerhuizen niet meer vullen vanwege de pakketmaatregelen in de AWBZ. Dat meldt Zorgvisie op basis van InZicht, het instellingsblad van Talant.

Oorzaak sluiting

De indicaties van de cliënten nemen af, waardoor de cliënten minder vaak verblijven in de logeerhuizen. Daarnaast zijn de tarieven verlaagd. Het is Talant niet gelukt om de sluiting te voorkomen door locaties samen te voegen en de dienstverlening beter in te richten.

Logeerhuizen Talant

Volgens Zorgvisie zijn de ouders en medewerkers geïnformeerd over de sluiting. Voor de meeste logees is inmiddels een oplossing gevonden. Zij kunnen ofwel bij een ander logeerhuis van Talant terecht of bij een andere organisatie. Talant begeleidt medewerkers die niet meer bij één van de logeerhuizen kunnen blijven werken naar een andere werkplek.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Bart Vos, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top