ACTUEEL

Richard Janssen nieuw lid raad van bestuur Altrecht

Richard Janssen treedt per 1 mei 2010 toe tot de raad van bestuur van Altrecht. Hij vervangt Piet Verbraak. Verbraak heeft sinds juni 2009 de functie op interim-basis vervuld.

Richard Janssen

Janssen is hoogleraar Gezondheidseconomie aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast is hij bestuurslid van GGZ Nederland en was hij gedurende zes jaar bestuursvoorzitter van ggz-instelling Mondriaan in Zuid-Limburg. Janssen: “Het was een mooie en enerverende periode bij Mondriaan. Altrecht is een organisatie met een andere traditie, in een andere omgeving en met ook een geheel eigen ambitie voor de komende jaren. Dat bij elkaar geeft een nieuwe dynamiek voor mij”.

Academisering Altrecht

In een persbericht laat Roxanne Vernimmen, voorzitter van de raad van bestuur, weten: “Wij zijn blij dat wij met Richard Janssen een zeer ervaren bestuurder binnenhalen. Hij heeft laten zien dat hij nauw aansluit bij het gedachtegoed van Altrecht, die de kwaliteit van zorg, de zelfsturing van cliënten en de destigmatisering van de psychiatrie in alles voorop stelt. En met zijn komst zal ook de verdere academisering van Altrecht nog meer ruimte krijgen. Een uitstekende versterking dus voor de raad van bestuur én voor Altrecht”.

Skipr event: Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Bart Vos, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top