ACTUEEL

Orde en Stichting Bezorgd starten nationale enquête

De Orde van Medisch Specialisten en Stichting Bezorgd houden tot en met 30 april gezamenlijk een enquête onder patiënten. In de Nationale Zorg Enquête worden polikliniekpatiënten online gevraagd hun mening te geven over de meest recente ontwikkelingen in de gezondheidszorg en de medisch-specialistische zorg.

Diagnose door patiënt

Medisch specialisten van ruim zestig ziekenhuizen geven hun polikliniekpatiënten een folder mee met de oproep thuis de Nationale Zorg Enquête in te vullen onder het motto ‘Uw medisch specialist wil graag uw diagnose’.

Draagvlak voor kwaliteit

Deelnemers ontvangen, indien gewenst, een mail met uitleg van de antwoorden. De Orde en Stichting Bezorgd hopen zo draagvlak bij en begrip en steun van patiënten te creëren voor het behoud van de kwaliteit van de medisch-specialistische zorg.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Bart Vos, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top