ACTUEEL

Mediq ontkracht gerucht over ruzie medisch centrum

Het medisch centrum dat Mediq in Emmen huurt, staat al sinds de oplevering begin dit jaar leeg. Volgens Mediq vergt de voorbereiding voor de inrichting meer tijd, maar volgens het Dagblad van het Noorden gaan er ook geruchten over onenigheid tussen de betrokken partijen over de financiering en de verrekening van kosten.

Voorbereiding medisch centrum

In het medisch centrum is ruimte voor een apotheek, huisartsen en een fysiotherapeut. Volgens de Wijkvereniging is er onenigheid tussen Mediq en de huisartsen. Mediq ontkent en stelt dat de opening deze zomer zal plaatsvinden. Een woordvoerster van de apotheekketen zegt in het Dagblad van het Noorden: "Er is sprake van een ingewikkelde voorbereiding voor de inrichting van de beschikbare ruimtes. Het is lastig om de wensen van alle betrokkenen op elkaar af te stemmen”.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Bart Vos, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top