ACTUEEL

Charles Laurey nieuwe directeur Hict bv

Oud-Meavita-topman Charles Laurey is per 1 maart directeur van hict bv. Dit maakte het bedrijf afgelopen week bekend.

Hict bv

Hict bv is een joint venture van Hict NV, een internationaal adviesbedrijf in de zorgsector dat in België is gevestigd, en Public Impact bv dat zich op governancevraagstukken in het publieke domein richt. Laurey heeft als taak om samen met Wouter Groot het bedrijf te ontwikkelen tot een hoogwaardig en compact adviesbureau op de Nederlandse markt van zorg en wonen. Hict bv speelt in op vraagstukken van opdrachtgevers op het gebied van de noodzakelijke optimalistatie van de bedrijfsvoering van zowel zelfstandige als ketenaanbieders.

Charles Laurey

Laurey was de afgelopen tien jaar bestuursvoorzitter van Vierstroom, Meavita Nederland en tot media december van Stichting Verpleging en Verzorging "De Archipel". Laurey was in 1990 één van de oprichters van het toenmalige adviesbureau Compliance Consult. Laurey is ruim dertig jaar werkzaam in de zorgsector.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top