ACTUEEL

René Peters neemt afscheid van NIAZ

René Peters neemt eind 2010 afscheid van het Nederlands Instituut voor Accreditatie van Ziekenhuizen (NIAZ).

Organisatiewijziging NIAZ

Het NIAZ heeft in april 2009 haar governance-structuur gewijzigd door bestuur en toezicht te scheiden in een raad van bestuur en een raad van commissarissen. Het NIAZ heeft toen aan René Peters, de voorzitter van het voormalige bestuur, gevraagd om leiding te blijven geven in de transitieperiode tot de definitieve raad van bestuur zich zou vormen.

Vacature nieuwe directeur

Het NIAZ meldt dat de ontwikkelingen zo ver gevorderd zijn, dat hierin kan worden voorzien. De accreditatieorganisatie heeft een vacature uitgezet en verwacht dat ze na de zomer een nieuwe directeur heeft. In de eerste maanden staat hem een uitgebreid oriëntatieprogramma – in Nederland en internationaal – te wachten. De formele overdracht van de bestuurlijke verantwoordelijkheid vindt per 1 januari 2011 plaats volgens het plan. René Peters neemt dan afscheid van het NIAZ. De huidige directeur Hélène Beaard gaat zich dan toeleggen op de portefeuille acquisitie en relatiebeheer.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top