ACTUEEL

Tbs-kliniek schort alle verloven op na steekpartij

Alle verloven van tbs'ers in longstaykliniek De Corridor in Zeeland worden opgeschort tot de afronding van een intern onderzoek naar het begeleid verlof van een 49-jarige cliënt die dinsdagmiddag werd opgepakt voor een steekpartij in Uden. Een woordvoerder van de Dienst Justitiële Inrichtingen heeft dat dinsdagavond desgevraagd bevestigd.

Interne procedures

Volgens hem loopt de kliniek de interne procedures na. Over de duur van het interne onderzoek kon hij dinsdagavond niks zeggen.

Verlof longstaypatiënten

De woordvoerder legde uit dat longstaypatiënten op individuele basis onafhankelijk worden beoordeeld of zij geschikt zijn voor zogenoemd incidenteel begeleid verlof. Verlof kan bedoeld zijn voor een boodschap of voor familiebezoek en duurt nooit langer dan een paar uur.

NOS-filmpje: Tbs'er op verlof steekt vrouw neer in Uden

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

CLEVELAND32Alison

24 mei 2011

I received 1 st <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/mortgage-loans">mortgage loans</a> when I was a teenager and that aided my family very much. Nevertheless, I need the college loan once again.

Top