ACTUEEL

Havenziekenhuis gaat samenwerking aan met KLM

Het Havenziekenhuis in Rotterdam en KLM Health Services bundelen met ingang van woensdag 21 april hun krachten. Gezamenlijk willen zij de expert van Nederland worden op het gebied van reizen en gezondheid. De partijen hebben woensdag de samenwerkingsovereenkomst getekend.

Dienstverlening

KLM Health Services en het Havenziekenhuis bieden reizigersvaccinaties aan via Travel Clinics, expatkeuringen, individuele advisering en zorg aan zakenreizigers. Daarnaast adviseren zij bedrijven over gezondheidsbeleid voor expats en dienstreizigers.

Expertisegebieden

Het Havenziekenhuis is specifiek deskundig op het gebied van infectieziekten en reizigersgeneeskunde. KLM Health Services is gespecialiseerd in luchtvaartgeneeskunde en arbodienstverlening voor internationale bedrijven.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Bart Vos, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top