ACTUEEL

Ex-topman Icare: proces draait om insinuaties

De ex-topman van thuiszorgorganisatie Icare Bart V. vindt dat er geen concreet bewijs tegen hem is. Tijdens de vijfde en laatste procesdag op 20 april stelde hij dat er alleen suggesties en insinuaties zijn, weet het Dagblad van het Noorden.

Ondernemerschap Bart V.

Bart V.: “Natuurlijk, ik ben geen koorknaap. Maar nu lijkt het of ik gestraft word om de manier waarop ik omging met de knellende regels in de zorg. Ik heb mogelijkheden verkend en ben een stap verder gegaan waar anderen de streep zouden trekken." V. zei graag veel geld te verdienen en hiervoor dag en nacht gewerkt te hebben. Het Dagblad van het Noorden meldt dat handlanger Johan B. het logisch vindt dat je als ondernemer maximale winst probeert te behalen.

Strafeis OM

Tegen V. is een celstraf van zes jaar geëist.  Tegen medeverdachte B. is 30 maanden cel, waarvan tien maanden voorwaardelijk, geëist voor zijn aandeel in de fraudezaak waarbij Icare voor vijf miljoen euro gedupeerd zou zijn.

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Bart Vos, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top