Finance

Woonzorggroep Samen weerspreekt fors verlies

Woonzorggroep Samen ontkracht de geruchten over een verlies van een miljoen in 2009 bij verpleeghuis Magnus hof in Schagen. Volgens Joop Bommer en Nel Hoogvorst, leden van de raad van bestuur, gaat het om een tekort van maximaal één ton. Dat meldt het Noordhollands Dagblad.

Financieel resultaat

Samen heeft in het geheel een positief resultaat behaald over 2009. Bommer en Hoogvorst stellen in het Noordhollands Dagblad:  “Daarbij staat Magnushof op een min van één ton. Niet verontrustend. En je loopt er snel tegenaan op een omzet van zeventien miljoen.” Voor 2010 is echter een verlies van ruim achthonderdduizend euro begroot voor het verpleeghuis. “De norm voor onze clusters is dat ze een procent van de omzet rendement moeten maken. Voor Magnushof is dat een kleine twee ton. We willen dus een klein miljoen inlopen. En dat zal waarschijnlijk lukken.”

Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top