ACTUEEL

Jan Hommen in top 25 beste bestuurders 2010

Oud-voorzitter van de raad van toezicht van het academisch ziekenhuis Maastricht (azM) Jan Hommen is vijfde geworden in de top 25 van beste bestuurders 2010.  Management Team heeft de top 25 bekend gemaakt met op nummer één KPN-topman Ad Scheepbouwer, gevolgd door Hans Wijers van AkzoNobel en Gerard Kleisterlee van Philips.

Jan Hommen

Hommen is sinds 2009 CEO van de ING groep. Onder het motto ‘lijden moet weer leiden worden’, is hij door Management Team op de vijfde plaats van beste CEO’s in Nederland gezet. Hommen staat heeft tevens een notering in de Skipr 99, de ranglijst van de invloedrijkste zorgbeslissers, behaald. Hij staat op de 96 plaats.

Gerard Kleisterlee

Gerard Kleisterlee prijkt als derde op de lijst. De scheidend Philips-topman spreekt op 2 juni tijdens het Skipr event Sustainability Congres en Gala 2010 over duurzaam leiderschap. Bekijk de volledige lijst van beste bestuurders.

Skipr event: Sustainability Congres en Gala 2010

Kofi Annan, Gerard Kleisterlee, Roger van Boxtel, Lawrence Hutter, André Veneman en de MIT-hoogleraren Prashant Yadav en David Simchi-Levi voeren op woensdag 2 juni 2010 het woord tijdens het Sustainability Congres en Sustainability Gala 2010 in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Wilt u erbij zijn? Aanmelden voor dit Skipr event is mogelijk via het aanmeldformulier.

Twitteren over het Skipr evenement?  Gebruik #Skiprevent
Volg Skipr ook op Twitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top